METEOS: U PONEDELJAK OBLAČNO SA KIŠOM, TEMPERATURA DO 5°C

U ponedeljak ujutru slab mraz i suvo na severu Srbije, a u ostalim predelima oblačno i hladno sa kišom, susnežicom i vlažnim snegom, a na planinama iznad 600 mnv samo sa snegom. Veća šansa za sneg je u zapadnoj Srbiji. Popodne i uveče se očekuju kiša i susnežica i na severu Srbije. Vetar umeren severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna dnevna od 4°C do 7°C. Uveče kiša, susnežica i sneg. Temperatura u 22h od 0°C do 3°C.

U ponedeljak u Kruševcu oblačno sa kišom, a ujutru i sa mogućom susnežicom. Vetar umeren severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 5°C. Uveče kiša i susnežica. 

U utorak na severu Srbije suvo, a u ostalim predelima oblačno sa kišom i susnežicom. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna dnevna od 4°C na jugu do 9°C na severu.

U sredu svugde suvo sa sunčanim periodima uz manji porast dnevne temperature. U četvrtak i petak ponovo malo hladnije uz naoblačenje.