METEOS: U PETAK PRETEŽNO OBLAČNO SA SLABOM KIŠOM

U petak pretežno oblačno sa slabom kišom mestimično, a samo na severu Vojvodine veći deo dana suvo. Malo veća šansa za kišu biće u centralnim i istočnim predelima, a slab sneg će padati samo na planinama iznad 1000 mnv. Vetar slab promenljiv, ujutru južni i jugoistočni, a popodne severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna od 7°C do 10°C. Uveče kiša, osim po Vojvodini i na krajnjem jugu Srbije. Temperatura u 22 sata od 3°C do 6°C. 

U petak u Kruševcu oblačno sa slabom kišom ujutru i pre podne, dok je popodne veća šansa za suvo vreme. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna oko 7°C.

U subotu na severu pretežno suvo i malo toplije sa sunčanim intervalima po Vojvodini. U ostalim krajevima preovlađujuće oblačno sa moguće vrlo malo kratkotrajne kiše ponegde, ali većinom suvo. Samo će na krajnjem jugu Srbije padati kiša veći deo dana. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja  temperatura od 1°C do 5°C, a maksimalna od 9°C do 12°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 2°C do 6°C.

U nedelju par stepeni niža temperatura u odnosu na subotu sa kratkotrajnom kišom pre podne u zapadnim i jugozapadnim predelima, a na planinama sa slabim snegom. Popodne svugde suvo. U ponedeljak i utorak toplije vreme sa sunčanim intervalima kratkotrajnom kišom u ponedeljak po Vojvodini.