METEOS: U NEDELJU SUNČANO, ALI HLADNO

U nedelju ujutru umeren, ponegde jak mraz, a tokom dana pretežno sunčano i hladno za ovo doba godine. Ipak, dnevna temperatura će biti veća nego u subotu za 3°C do 5°C. Vetar slab severoistočni, istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -12°C do -3°C (u Sjenici -18°C), a maksimalna dnevna od 6°C na jugu Srbije do 10°C na severu. Uveče vedro i hladno. Temperatura u 22h od -2°C do 3°C.

U nedelju u Kruševcu sunčano, ali hladno, ujutru sa mrazem, a tokom dana porast temperature u odnosu na subotu. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -9°C, maksimalna oko 9°C. Uveče vedro. 

U ponedeljak ujutru ponovo mraz, ali nešto slabiji nego za vikend. Tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u nedelju. Vetar slab severoistočni, istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -10°C do 0°C, a maksimalna dnevna od 10°C na jugu Srbije do 14°C na severu.

U utorak sunčano i još toplije, iznad 15°C u svim krajevima. U sredu dolazi do naoblačenja sa prolaznom kišom, najpre na severu Srbije. Temperatura ponovo u padu od četvrtka u svim krajevima.