METEOS: NESTABILNO UZ POVREMENU KIŠU I PLJUSKOVE

U četvrtak promenljivo i nestabilno vreme sa sunčanim periodima i razvojem oblaka tokom dana uz povremenu kišu i kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom. Kiša je moguća već u toku jutra na zapadu i jugozapadu Srbije, a tokom dana su moguće su lokalne nepogode. Vetar slab istočni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 17°C, a maksimalna od 24°C do 27°C. Uveče je moguća kiša ponegde. Temperatura u 22 sata od 16°C do 19°C.

U četvrtak u Kruševcu promenljivo oblačno i nestabilno vreme uz povremenu kišu i lokalne pljuskove. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna do 25°C. Uveče je moguća kratkotrajna kiša.  

U petak toplije sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskove sa grmljavinom. Moguće su lokalne nepogode. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 17°C, a maksimalna od 25°C do 29°C. Uveče je moguća ponegde kratkotrajna kiša. Temperatura u 22 sata od 16°C do 19°C.

U petak i za vikend se nastavlja promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.