METEOS: I DO 16°C U SREDU U KRUŠEVCU

U sredu na severu i zapadu Srbije naoblačenje sa kišom i manjim padom temperature, a u centralnim i južnim predelima sa sunčanim periodima i vrlo toplo za ovo doba godine. Naoblačenje se krajem dana premešta ka južnim i istočnim predelima. Vetar umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 2°C u Užicu i Zaječaru do 11°C u Vršcu, a maksimalna od 8°C u Negotinu do 17°C na jugu Srbije.

U planinskim predelima jak južni vetar i kiša uz topljenje snega do 1600 mnv, a iznad te visine susnežica i sneg.

U sredu u Kruševcu vrlo toplo za ovo doba godine uz sunčane periode. Uveče naoblačenje sa kišom. Vetar umeren južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 16°C. 

U četvrtak, poslednjeg dana ove godine, malo hladnije sa kišom, a u planinama iznad 1000 mnv sa snegom. Padavine slabe i postepeno prestaju krajem dana, pa će u drugom delu Novogodišnje noći biti suvo uz postepeno razvedravanje. Prva dva dana Nove godine, u petak i subotu, suvo sa sunčanim periodima uz manji porast temperature u subotu. U nedelju oblačnije sa slabom kišom. Temperature će biti iznad proseka bar do 5. januara.