U NEDELJU VRH HLADNOG TALASA, U PONEDELJAK TOPLIJE

Hladni talas koji je pre nekoliko dana stigao u Srbiju, danas će dostići vrhunac sa temparaturama ispod proseka za ovu godinu.

Oblačno, kišno i tmurno, kao što je u mnogim delovima Srbije jutros, biće i tokom čitavog dana, a stabilizacija vremena očekuje se početkom naredne nedelje. Ipak, ukazuju meteorolozi, to ne zači i nove letnje temperature i toplotne talase.

U ponedeljak pretežno suvo uz postepeno razvedravanje u većini krajeva i porast dnevne temperature u odnosu na nedelju. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 9°C do 15°C, a maksimalna od 23°C do 27°C koliko se očekuje u Negotinu.

U ponedeljak u Kruševcu suvo i toplije uz sunčane periode i umerenu oblačnost. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 25°C.

U utorak sunčani periodi i još toplije nego u ponedeljak. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 9°C do 15°C, a maksimalna od 24°C na severu do 29°C na jugu Srbije.

U sredu i četvrtak svežije sa kišom i pljuskovima povremeno po današnjoj prognozi.

Komentari su zatvoreni, ali su trackbacks i pingbacks otvoreni.