ALEKSA VUKANOVIĆ: CRVENA ZVEZDA?? MOŽDA…

Fudbaler Napretka Aleksa Vukanović otkrio je da bi mogao da nastavi karijeru u Crvenoj zvezdi. Vukanović je jesenas postigao 12 golova u Superligi Srbije, a u anketi „Večernjih novosti“ je izabran za najboljeg igrača lige u 2018. godini, kao i za Sportistu godine Grada Kruševca od strane Sportskog saveza Kruševac.

 

„Ovo je moja najbolja godina“, kaže Aleksa Vukanović. Aleksa je u 2018. godini tresao mreže i Partizana i Crvene zvezde, ali posebno pamti pogodak petom u Humskoj. „Definitivno je to moj najlepši gol, i ove godine, i u karijeri. Obeležio je i mene, jer me ljubitelji fudbala vezuju za taj potez u Humskoj. Nije lako dati gol petom, pogotovo na stadionu Partizana. Pamtiću taj pogodak do kraja života“.

 

Za Vukanovića je interesovanje pokazala i Crvena Zvezda. „Nikad se ne zna. Iako postoje ponude iz inostranstva, možda se pridružim Pavkovu na „Marakani“. Ne opterećujem se. Igram fudbal zato što ga volim. O transferu brine Marko Mišković. On zaista sjajno drži Napredak, drago mi je što će ostati jer daje snagu celom klubu. Bez njega Napredak ne bi bio ovo što sada jeste“.

 

Izvor: B92.net