FK NAPREDAK PREDSTAVIO NOVOG TRENERA /video

Prošle nedelje je, na sastanku Fudbalskog saveza Srbije, odlučeno je da se u okviru sezone 2019./20. odigraju preostala četiri kola, bez plej-ofa i plej-auta. To praktično znači da će kruševački Napredak sigurno i sledeće sezone igrati u najelitnijem rangu fudbalskog takmičenja Srbije. Na sastanku održanom prošle nedelje, u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, usvojen je i kalendar za nastavak prolećnog dela sezone prema kome će se 27. kolo igrati 30. maja, a poslednje 30. kolo je na programu 20. juna. A u sam finiš takmičenja, fudbalski klub Napredak iz Kruševca ulazi sa novim-starim trenerom Draganom Ivanovićem.

 

Pod vođstvom Dragana Ivanovića Kruševljani su u sezoni 2016/17. igrali najlepši fudbal i prvi deo šamionata završili na četvrtom mestu. Između ostalog, u uspehe Ivanovića ubrajaju se i fudbalska otkrića Alekse Vukanovića i Milana Pavkova. Reč je o stručnjaku koji je, osim Napretka, vodio Vojvodinu i Bačku, a zavidan rezultat imao je sa ekipom ČSK iz Čelareva. Dragan Ivanović rođen je 02. decembra 1969. godine.

 

 

Fudbaleri FK Napredak danas su počeli treninge pred nastavak sezone, koja je prekinuta pre nešto više od mesec i po dana. Svi igrače i stručni štab FK Napredak testirani su na virus Covid-19. Nastavak prvenstva zakazan je za 30. maj kada će Napredak ugostiti ekipu Radničkog iz Niša.