ZAMENA DOTRAJALIH TOPLOVODNIH CEVI U LOMINOJ ULICI

U okviru radova na sanaciji i rekonstrukciji toplovodne mreže i priključnih toplovoda, radnici JKP ,,Gradska toplana” Kruševac, trenutno rade na procesu rekonstrukcije distributivnog toplovoda u Lominoj ulici, a stare, dotrajale cevi biće zamenjene novim u dužini od oko 200 metara. Sa izvođenjem radova je služba distribucije krenula 14. juna 2021. godine, a planirano je da isti budu završeni do kraja tekuće radne nedelje.

Investiciona vrednost radova je 4.400.000 dinara. Radnici ,,Gradske toplane” su izvođači, dok nadzor nad izvođenjem radova vrši grad Kruševac, kao Osnivač ovog javnog preduzeća. Ukupna dužina cevi je 420 metara, dok dužina trase iznosi oko 210 metara.

Javno komunalno preduzeće ,,Gradska toplana” Kruševac je danas, povodom renoviranja zdravstvene ambulante u Lomnici, uručila računar, monitor i štampač.

Kruševačka Toplana izlazi u susret i inače, javnim ustanovama u gradu i okolnim selima na teritoriji kruševačke opštine. U toku protekle sezone smo izlazili u susret školama ,,Vasa Pelagić” u Padežu i ,,Branko Radičević” – područna škola u Dedini, tako što su naši radnici izlazili na teren i vršili popravku grejnog sistema. ,,Gradska toplana” se već više puta pokazala kao društveno odgovorno preduzeće, a današnja donacija je jedan mali znak podrške lekarima i medicinskom osoblju koji su proteklih godinu i po dana, više nego ikad, radili u službi očuvanja i brige o našem zdravlju, poručili su iz JKP „Gradska toplana“.