ZAHVALNICA MINISTARSTVA POLICIJE ZA GRAD KRUŠEVAC

Povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je dodelio Gradu Кruševcu Zahvalnicu za sveobuhvatnu uspešnu saradnju u svim delatnostima Ministarstva.

 

U Кabinetu gradonačelnika, Zahvalnica je uručena gradonačelniku Jasmini Palurović, uz prisustvo načelnika Policijske uprave Кruševac Miljana Petrovića, portparola PU Кruševac Milene Ivanović, načelnika Odeljenja za VS Aleksandra Lazarevića, komandanta Vatrogasno spasilačke jedinice Кruševac Vladice Stankovića i načelnika Odeljenja za poslove odbrane i VS GU Dušana Todorovića. Tom prilikom je konstantovano da je bezbednosna situacija u gradu na dobrom nivou i da nadležna Policijska uprava i sve strukture Grada imaju uspešnu saradnju od organizacija manifestacija, intervencija, javne bezbednosti, saobraćaja, izdavanja putnih dokumenata, zajedničkih inspekcijskih nadzora, do gašenja požara, spasavanja ljudskih života i sanacije vanrednih situacija.

 

Dogovorena je dalja intenzivna svakodnevna saradnja i sastanci na mesečnom nivou, kao i nastavak procesa formiranja Saveta za bezbednost grada Кruševca.