U SUBOTU TOPLIJE OD PROSEKA, POPODNE MOGUĆA SLABA KIŠA

U subotu i dalje toplije od proseka za ovo doba godine uz prolazno naoblačenje koje se premešta iz pravca severozapada i može uzrokovati kratkotrajnu slabu kišu ponegde. Biće vrlo malo padavina. Vetar slab zapadnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 8°C, a maksimalna od 9°C do 12°C. Uveče pretežno suvo. Temperatura u 22h od 4°C do 8°C.

U subotu u Kruševcu toplije od proseka uz prolazno naoblačenje koje popodne može usloviti kratkotrajnu slabu kišu. Vetar slab zapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 11°C. Uveče suvo. 

U nedelju relativno toplo vreme za ovo doba godine sa sunčanim intervalima uz umerenu oblačnost. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 7°C, a maksimalna od 10°C do 13°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 4°C do 8°C.

U ponedeljak ujutru ponegde magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo vreme za ovo doba godine. U utorak prolazno naoblačenje sa malo kratkotrajne kiše ponegde uz manji pad temperature u odnosu na ponedeljak. Od srede do kraja iduće sedmice i početkom Nove godine pretežno suvo i toplije od proseka, prema današnjoj prognozi.