U SREDU PROMENJIVO OBLAČNO SA KIŠOM, MAKSIMALNO 19°C

U sredu u Kruševcu sveže i promenljivo oblačno sa kišom povremeno i mogućim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom popodne. Vetar slab do umeren istočni i severoistočni. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 19°C.

U četvrtak malo toplije i nestabilno uz sunčane periode i dnevni razvoj oblaka sa mogućom kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom u toku dana. Najsvežije će btii ponovo u Timočkoj Krajini uz oblačno vreme sa slabom kišom na tom području. Duvaće pojačan jugoistočni vetar u košavskom području, na jugu Banata olujni. U ostalim predelima vetar slabiji istočnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 12°C, a maksimalna od 16°C na jugu do 23°C na severu Srbije. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 12°C do 17°C.

U petak promenljivo i nestabilno uz sunčane periode i dnevni razvoj oblaka sa mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom u toku popodneva. U subotu i nedelju znatno toplije. U subotu sunčano, a u nedelju popodne sa mogućim lokalnim pljuskovima.