U NEDELJU SUNČANO, OD PONEDELJKA KIŠA

U nedelju u Srbiji sunčani periodi i vrlo toplo za ovo doba godine sa nešto više oblaka popodne na jugozapadu i zapadu Srbije. Ova oblačnost se širi na ostale krajeve krajem dana. U pomoravlju i podunavlju će duvati umeren do pojačan jugoistočni vetar. U ostalim predelima vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 16°C, a maksimalna od 24°C do 28°C.

U nedelju u Kruševcu pretežno sunčano i toplo sa malo oblaka popodne uz slab do umeren severoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 27°C.

U ponedeljak u Kruševcu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i šansom za pojavu kratkotrajne kiše. Vetar slab do umeren istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 22°C.

U utorak, sredu i četvrtak u Srbiji promenljivo oblačno i nestabilnije vreme sa šansom za pojavu kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova uz manji pad temperature. Veća šansa za kišu biće u zapadnim, centralnim i južnim predelima.