U KRUŠEVCU OTVORENI SKEJT PARK I PAMP TREK STAZA ZA BICIKLISTE

Veliki broj građana i mališana grada Kruševca, prisustvovali su svečanom otvaranju novog skejt parka i pamptrek staze u naselju stari Aerodrom.

Svi sadražaji koji se nalaze u ovom parku urađeni su po najvišim standardima i na osnovu toga svrstavaju Kruševac u red gradova spremnih za državna i međunarodna takmičenja, a ovaj izgrađeni park nas svrstava u prva četiri grada u Evropi koja imaju oba poligona.

Radovi na izgradnji Skejt park i pamp trek staze, kao i teretane na otvorenom sa bezbednosnom podlogom, nedaleko od stadiona „Jedinstvo” u Kruševcu, nedavno su završeni. I pored loših vremenskih uslova, nije se odustajalo, svakodnevno se radilo, da bi danas svečano bio otvoren.

Poligone je otvorio Ministar sporta u Vladi Republike Srbije Zoran Gajić. Ministar je u obraćanju poželeo mnogo lepih sportskih dana mladim Kruševljanima i ujedno se nada i veruje da ce svaka grana sporta imati fantastične rezultate, kako u ovoj, tako i u godinama koje dolaze.

Pored Ministra sporta Zorana Gajića, svečanom otvaranju je prisustvovao i Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić. Ministar Gašić je najavio da će u narednom periodu planski početi obnova i rekonstrukcija Opšte bolnice Kruševac i izgradnja nove sportske hale u naselju stari Aerodrom. “To su samo neki od projekta koji će se realizovati u sledećoj godini”, najavio je Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.