U ČITLUKU SE U SUBOTU ODRŽAVA PRVA „FIJAKERIJADA“

Jedinstvena manifestacija u ovom delu Srbije svoju premijeru imaće u subotu od 12 sati u Čitluku, na izletištu “Kisela voda”. Idejni tvorac događaja, Boban Kostić, državni sekretar ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i dugogodišnji predsednik mesne zajednice Čitluk, za televiziju Jefimija je rekao da je “Fijakerijada u Čitluku” nastala iz njegove lične ljubavi prema plemenitim životinjama – konjima.

“Fijakerijada u Čitluku” se definiše kao manifestacija od nacionalnog značaja, nešto novo što će svojim sugrađanima i gostima grada moći da ponudi Kruševac. Održaće se u subotu od 12 sati na prelepom terenu izletišta “Kisela voda” u Čitluku gde se očekuje veliki broj posetilaca, s obzirom da je prijavljen veliki broj izlagača iz čitave Srbije koji u Čitluk dovoze svoje fijakere i prelepe konje.

Organizatori “Fijakerijade u Čitluku” obećavaju odličan provod u subotu od 12 sati, nadaju se da će manifestacija postati tradicionalna, uz još neka poboljšanja i promene do sledeće godine, a i učesnici prve Fijakerijade u ovom delu Srbije nadaju se da će ostaviti dobar utisak i na publiku i sudije.