TOPLO VREME U SRBIJI SE NASTAVLJA

U četvrtak u Srbiji sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Kasnije popodne i krajem dana dolazi do razvoja oblaka koji se premeštaju sa zapada i jugozapada i usloviće retku pojavu kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom, sa nešto većom šansom na zapadu i severu Srbije. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C u Požegi do 14°C u Beogradu, a maksimalna od 25°C do 28°C.

U četvrtak u Kruševcu sunčano i vrlo toplo. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 27°C.

Toplo vreme u Srbiji se nastavlja. U petak promenljivo oblačno sa sunčanim periodima. Dnevna temperatura par stepeni niža u odnosu na vrlo topli četvrtak i sa retkom pojavom kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova. Za vikend sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine, u nedelju sa nešto malo oblaka. Početkom iduće sedmice malo svežije sa šansom za povremenu kišu i kratkotrajne lokalne pljuskove uz malu količinu padavina.