TOPLO, ALI NESTABILNO VREME I NAREDNIH DANA

U nedelju u Srbiji sunčano i umereno toplo vreme uz slab dnevni razvoj oblaka. Postoji manja šansa za kratkotrajne lokalne pljuskove popodne i krajem dana na jugu Srbije. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 15°C, a maksimalna od 24°C do 26°C.

 

U nedelju u Kruševcu sunčano i umereno toplo vreme uz dnevni razvoj oblaka. Vetar slab severni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 25°C.

 

U ponedeljak u Srbiji umereno toplo sa dužim sunčanim periodima, ali nestabilno uz dnevni razvoj oblaka sa povremenim lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab istočni i jugoistočni, u pomoravlju i podunavlju i u južnom Banatu umeren. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 10°C do 16°C, a maksimalna od 24°C do 27°C.

 

U ponedeljak u Kruševcu toplo sa dužim sunčanim periodima uz razvoj oblaka sa mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 25°C.

 

U utorak i sredinom sedmice u Srbiji toplo, ali nestabilno vreme uz sunčane periode i dnevni razvoj oblaka sa povremenim lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna dnevna temperatura od 24°C do 28°C.