TOKOM LETA CENA MESEČNE KARTE ZA ĐAKE 50% JEFTINIJA

“Jugoprevoz” Kruševac je preduzeće koje ima izuzetno dugu tradiciju i veliki broj kvalitetno obavljenih usluga prevoza u svojoj biografiji. Uprkos izazovima sa kojima se susretao proteklih godinu dana, zbog epidemije Koronavirusa, “Jugoprevoz” uspeo je da održi visok nivo kvaliteta svojih usluga kako bi putnicima ponudio najbolje.

Prepoznavši potrebe građana Kruševca i Rasinskog okruga za kvalitetnim i sigurnim prevozom putnika, ovo kruševačko preduzeće uvešće dodatne polaske u međugradskom saobraćaju koji će, pored ostalog, rasteretiti već postojeći polaske. Imajući u vidu da tokom letnjeg raspusta đaci osnovnih i srednjih škola često koriste usluge “Jugoprevoza”, menadžment kruševačkog prevoznika doneo je odluku da svi učenici školskog uzrasta mogu kupiti mesečne karte po povlašćenoj ceni, odnosno 50% jeftinijoj od redovne.

I ove godine autobusi “Jugoprevoza” krenuće put Crnogorskog primorja. Polasci za Herceg Novi planirani su od 30. juna, a karte na šaletrima “Jugoprevoza” će biti u prodaji od 10. juna.