RUKOVODSTVO GRADA: „ISTIM TEMPOM NASTAVLJAMO I U 2022.“

2021. godina, je godina velikog jubileja 650 godina od osnivanja Kruševca u kojoj su završeni kapitalni projekti, realizovani prioritetni zadaci u cilju boljih uslova i života svih građana. Namera gradskog rukovodstva je da se ovakvim tempom nastavi i u narednoj godini.

Odlazeća 2021 godina je po mnogo čemu bila značajna za Kruševac, najviše po tome jer je godina jubileja grada 650 godina od osnivanja. Rekonstrukcija centralnog gradskog trga, otkrivanje spomenika osnivaču Kruševca Knezu Lazaru, otvaranje zabavnog parka Šarengrad, izgradnja Moravskog koridora, intenziviranje radova na aerodromu Rosulje, otvaranje novih radnih mesta, uređenje ulica i puteva na gradskom i seoskom području, samo su neki od značajnih projekta koji su realizovani u Kruševcu u cilju stvaranja boljih uslova života i rada svih građana. Namera gradskog rukovodstva je da se ovakvim tempom nastavi i u narednoj godini.

Uz želje za dobro zdravlje i ličnu sreću, sugrađanima su predstojeće Novogodišnje i Božićne praznike čestitali Gradonačelnica, predsednik Skupštine i načelnik Gradske uprave.