REMASTERIZOVANO „VARLJIVO LETO ´68.“ U BIOSKOPU

U bioskopu „Kruševac“, u četvrtak, 27. septembra 2018. godine, u 21.00 sat, zakazana je projekcija remasterizovanog filma, komedije Jugoslovenske kinoteke „Varljivo leto ´68.„.

 

U leto 1968. godine, maturant Petar spreman je za ljubav. Zaljubljuje se u više žena, uglavnom zrelih i udatih. Potreba za ženom života dovodi ga u niz delikatnih i komičnih situacija što nervira njegovog oca, opštinskog sudiju, koji vjeruje da decu treba odgajati čvrstom rukom. Petra, čini se, ne zanimaju previše prijelomni događaji 1968. godine, koji dopiru i do njegovog gradića.

 

Kada napokon pronađe pravu i veliku ljubav, ona će iz određenih, tada društveno aktuelnih događaja, biti prekinuta. On će naglo odrasti  uz saznanje da dva različita pojma, ljubav i politika, mogu biti ponekad i sudbinski povezani…

 

Ulaz slobodan!!

 

*****

 

U bioskopu „Kruševac“, u četvrtak, 27. septembra 2018. godine, u 17.00 i 19.00 sati, zakazana je projekcija filma, po žanru drama i avantura“Izuzetno putovanje jednog fakira„. Film će na repertoaru bioskopa „Kruševac“ biti i u periodu od 28. septembra do 03. oktobra 2018. godine, od 17.00, 19.00 i 21.00 sat.

 

„Nakon smrti majke, Aja, mudri ulični mađioničar iz Mumbaija, kreće na neobično putovanje kako bi pokušao da pronađe oca kog nikad nije upoznao. Pronalazi ljubav u Švedskoj prodavnici nameštaja Ikea, nailazi na opasne situacije sa migrantima u Engleskoj, stiče slavu kroz plesanje u Rimu, a proživljava i avanturu leteći balonom iznad Mediterana. Na kraju shvata šta je pravo blago u životu i ko zaista želi da bude.“

 

Cena ulaznice: 200,oo dinara