PROMENJENI TERMINI POZORIŠNIH PREDSTAVA

Novim merama Kriznog štaba i Vlade Republike Srbije, koje su stupile na snagu danas, 17. novembra 2020. godine, predviđeno je da i radno vreme pozorišta bude do 21.00 sat. Nove protiv epidemijske mere Vlade Srbije pomerile početak svih ranije zakazanih predstava u Kruševačkom pozorištu, sa 20.00 na 19.00 sati.

Na repertoaru pozorišta u Kruševcu, do 19. novembra je predstava Nezavisne produkcije iz Beograda “Žaklina, žena iz naroda”, za koju već danas nema karata, sve su rasprodate jer je zaista veliko interesovanje, saznajemo od Svetlane Đurđević koja je rukovodilac poslova odnosa sa javnošću i marketinga ove ustanove.

Od početka epidemije koronavirusa, u radionici Kruševačkog pozorišta, zaposleni su radili na izradi zaštitnih maska, koje su podeljene volonterima Štaba za vanredne situacije, korisnicima i zasposlenima Gerontološkog centra i zaposlenima u apotekarskoj ustanovi, Muzeju, biblioteci i drugim ustanova u kulturi.

Đurđević je pozvala građane da dođu u Pozorište, ponovivši da je Pozorište najsigurnije mesto, kada je reč o sprovođenju pšrotivepidemijskih mera.