PRESTANAK PADAVINA DELIMIČNO VEČERAS, A U POTPUNOSTI SUTRA

U sredu vrlo hladno za ovo doba godine i oblačno susnežicom i snegom. Samo će u Timočkoj Krajini padati kiša, dok se na severu Vojvodine očekuje suvo vreme. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 2°C na zapadu i jugu Srbije do 7°C na severu Vojvodine i u Negotinu. Uveče slaba susnežica i sneg. Temperatura u 22 sata od 0°C do 4°C.

U sredu u Kruševcu oblačno i vrlo hladno za ovo doba godine sa susnežicom i snegom povemeno. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 3°C. Uveče slaba susnežica.

U četvrtak malo veća temperatura, ali i dalje znatno hladnije od proseka. U toku dana pretežno oblačno sa malo kiše i susnežice u centralnim i južnim krajevima, a na severu Srbije suvo sa kratkotrajnim sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna od 5°C na jugu Srbije do 9°C na severu Vojvodine i u Negotinu. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 1°C do 4°C.

U petak i za vikend oblačno sa povremenom kišom uz malo veću temperaturu, ali i dalje hladnije od proseka za početak aprila. Na planinama će padati sneg povremeno, a u nižim predelima ponegde može biti susnežice.