METEOS: U UTORAK PROMENLJIVO OBLAČNO, MOGUĆA KIŠA

U utorak razvoj umerene do jake oblačnosti u centralnim i južnim predelima sa mogućom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Na severu Srbije slab do umeren prolazni razvoj oblaka sa sunčanim intervalima. U popodnevnim i večernjim časovima postoji mogučnost za kišu u Banatu. Vetar slab zapadni i severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 19°C, a maksimalna od 26°C do 30°C. Uveče moguća kiša na jugu, jugoistoku, jugozapadu i delom na severu Srbije. Temperatura u 22h od 18°C do 22°C.

U utorak u Kruševcu razvoj promenljive oblačnosti uz moguću kišu i kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 17°C, a maksimalna do 27°C. 

U sredu slično vreme kao u utorak uz razvoj umerene do jake oblačnosti tokom dana u centralnim i južnim predelima sa mogućom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom dok bi na severu Srbije ostalo pretežno suvo vreme uz slab razvoj oblaka i duže sunčane periode. Vetar slab severni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 19°C, a maksimalna od 25°C do 29°C. Uveče moguća kiša na jugu, jugozapadu i jugoistoku Srbije. Temperatura u 22h od 17°C do 22°C.

U drugoj polovini sedmice slabije izražena oblačnost tokom dana sa sunčanim periodima i ređom pojavom kiše ili pluskova sa grmljavinom.