METEOS: U SUBOTU UJUTRU MRAZ, TOKOM DANA HLADNO

U subotu ujutru slab mraz u većini predela. Tokom dana sunčano uz malo oblaka na severu i istoku. U Timočkoj Krajini će biti najhladnije. Temperatura u svim krajevima ispod proseka za ovo doba godine. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -6°C do 0°C, a maksimalna dnevna od 6°C u Negotinu do 10°C u ostalim krajevima. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h od 0°C do 3°C.

U subotu ujutru u Kruševcu slab mraz. Tokom dana pretežno sunčano i hladnije od proseka za ovo doba godine. Vetar slab do umeren istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -5°C, maksimalna do 9°C. Uveče suvo i hladno. 

U nedelju ujutru slab i umeren mraz, a tokom dana pretežno sunčano i hladnije vreme od proseka za ovo doba godine. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -8°C do -1°C, a maksimalna dnevna od 7°C do 10°C.

Iduće sedmice sledi postepen porast temperature i pretežno sunčano vreme uz nešto više oblaka u utorak na jugu i jugoistoku Srbije. Jutarnji mrazevi će se zadržati još nekoliko dana.