METEOS: U SUBOTU MALO TOPLIJE, TEMPERATURA OKO 13°C

U subotu jutro hladnije, ponegde sa maglom i sumaglicom, posebno po kotlinama i dolinama reka. Tokom dana malo toplije u odnosu na petak sa dužim sunčanim periodima i malo oblaka pre podne na severu i jugoistoku Srbije. Vetar slab istočni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 6°C, a maksimalna od 12°C do 15°C.

U Kruševcu u subotu jutro hladnije, a tokom dana sunčano i neznatno toplije u odnosu na petak. Vetar slab istočni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 13°C.

U nedelju ujutru hladno i moguća je magla, a posebno na zapadu i jugu Srbije. Tokom dana pretežno sunčano i toplije u odnosu na subotu. Ali, postojaće oblasti gde će se zadržati magla ili se izdići u nisku oblačnost sa sumaglicom, pa će u tim predelima biti svežije. Ovo će biti izraženije početkom iduće sedmice kada će se širiti oblasti sa maglom i sumaglicom uz pad temperature. Vetar slab, pa će zagađenost u gradovima biti izraženija. Na planinama sunčano i relativno toplo za ovo doba godine.