METEOS: U SREDU U KRUŠEVCU OBLAČNO I SVEŽE

U sredu sveže uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala i sa mogućom kratkotrajnom kišom ponegde. Popodne i krajem dana raste šansa za kišu na severu Srbije. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalne temperature od 8°C do 14°C, a maksimalne od 16°C u Dimitrovgradu do 20°C ponegde u Vojvodini. Uveče se očekuje povremena kiša u severnim, a zatim i u centralnim predelima. 

U sredu u Kruševcu sveže uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala i sa mogućom kratkotrajnom kišom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna do 18°C. 

U četvrtak promenljivo oblačno sa kišom povremeno. Veća šansa za kišu je u severnim, istočnim i centralnim predelima Srbije, a znatno manja na jugozapadu i jugu gde može ostati suvo. U petak duži sunčani periodi u svim krajevima suvo uz porast temperature, a za vikend znatno toplije uz umeren do pojačan južni i jugoistočni vetar. U subotu pretežno sunčano, a u nedelju promenljivo oblačno i krajem dana sa kišom i pljuskovima, najpre na severu i jugozapadu Srbije.