METEOS: U SREDU PROMENLJIVO OBLAČNO U KRUŠEVCU

U sredu ujutru u većini predela suvo i ponegde slab mraz u severnim i centralnim krajevima. Rano ujutru na jugu Srbije je moguća kiša i susnežica. Tokom prepodneva novo naoblačenje dolazi na sever Srbije i donosi kratkotrajnu kišu ponegde u Vojvodini, a popodne na planinama sneg, kao i ređu kišu u centralnim predelima. Sredinom dana dolazi do razvedravanja na severu Vojvodine. Neće svugde biti padavina, kao npr. u Timočkoj Krajini gde se očekuje više sunčanih sati. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C na severu do 5°C u Negotinu, a maksimalna dnevna od 8°C do 12°C. Uveče suvo, a samo na krajnjem jugu slaba kiša. Temperatura u 22h od 2°C do 6°C.

U sredu ujutru u Kruševcu oblačno, zatim sa sunčanim intervalima, a popodne prolazno naoblačenje sa mogućom kratkotrajnom kišom. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 10°C. Uveče suvo. 

U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano i malo toplije ngo u sredu. Nešto više oblaka biće samo na jugu Srbije u prvom delu dana. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -4°C do 2°C, a maksimalna dnevna od 9°C u Dimitrovgradu do 14°C u Loznici i Valjevu.

U petak ujutru slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano i još toplije. U subotu naoblačenje sa kišom i padom temperature zahvata najpre zapadne predele. U nedelju oblačno i hladno sa kišom, a na planinama iznad 800 mnv sa snegom.