METEOS: U SREDU OBLAČNO SA SLABOM KIŠOM POVREMENO

U sredu oblačno sa slabom kišom povremeno. Veća je šansa za kišu u južnoj, jugozapadnoj i istočnoj Srbiji, a manja na severu Srbije gde će preovlađivati suvo vreme u većini krajeva. Na planinama će padati slab sneg. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni, u južnom Banatu pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 4°C do 7°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 2°C do 5°C.

U sredu oblačno sa slabom kišom povremeno, mada će biti više suvog vremena. Vetar slab do umeren istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 5°C. 

U četvrtak oblačno sa slabom kišom povremeno. Na planinama će padati slab sneg iznad 800 mnv. Vetar slab do umeren istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 3°C, a maksimalna od 3°C do 6°C. Uveče slaba kiša koja se premešta ka severu. Temperatura u 22h od 1°C do 4°C.

U petak oblačno sa slabom kišom na severu, a u centralnim i južnim predelima suvo. Padavine popodne prestaju i na severu Srbije. U subotu suvo uz manji porast temperature i promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Počeće ponovo da duva umeren do pojačan jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju. U nedelju vetrovito i oblačno sa slabom kišom u južnim i centralnim predelima, a krajem dana i na severu Srbije kiša.