METEOS: U PONEDELJAK UJUTRU SLAB MRAZ, U KRUŠEVCU -2°C

U ponedeljak ujutru slab mraz, a tokom dana toplije nego u nedelju sa sunčanim intervalima i prolaznim naoblačenjem na severu Srbije. Popodne je moguća kratkotrajna kiša po Vojvodini. Vetar slab do umeren južnih pravaca. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 2°C, a maksimalna od 11°C u Subotici do 16°C u centralnim i južnim predelima. Uveče suvo, a samo na severu ponegde kratkotrajna kiša. Temperatura u 22 sata od 5°C do 9°C. 

U ponedeljak u Kruševcu toplije nego u nedelju sa sunčanim periodima. Vetar slab južni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 16°C. Uveče suvo.

U utorak još malo toplije vreme sa sunčanim periodima uz nešto više oblaka na severu Vojvodine gde je moguća kratkotrajna kiša u toku prepodneva. Vetar umeren južnih pravaca. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 7°C, a maksimalna od 14°C do 18°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 4°C do 8°C.

U sredu toplo sa sunčanim periodima, a kasnije popodne naoblačenje koje donosi kišu krajem dana severnim i zapadnim predelima, a u noći ka četvrtku i ostalim krajevima. U četvrtak ujutru kiša postepeno prestaje i na jugu Srbije uz suvo i toplo vreme tokom dana sa sunčanim periodima. U petak na subotu je moguće zahlađenje sa kišom.