METEOS: U NOĆI UTORAK NA SREDU MOGUĆI SUSNEŽICA I SNEG

U utorak naoblačenje sa kišom i zahlađenje zahvata severne predele u toku prepodneva i premešta se ka zapadnoj i centralnoj Srbiji tokom dana. Samo će na krajnjem jugu biti suvo i toplije sa dužim sučanim periodima. Krajem dana je moguća pojava susnežice i snega i u nižim predelima na severu i zapadu Srbije. U Vojvodini će biti malo padavina, a više u drugom delu dana na zapadu Srbije. Počeće da duva umeren do pojačan severozapadni vetar na severu Srbije, dok će na jugu biti slab jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°Cdo3°C, a maksimalna od 5°Cu Valjevu do 15°Cu Vranju.

UPOZORENJE: U noći utorak na sredu susnežica i sneg i u nižim predelima zapadne i centralne Srbije.

U utorak u Kruševcu sunčani periodi u prvom delu dana, a popodne naoblačenje i uveče kiša. Vetar slab jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 10°C.

U sredu u Vojvodini suvo sa sunčanim intervalima, a u ostalim predelima oblačno sa kišom, susnežicom i snegom. U zapadnoj i južnoj Srbiji će se formirati manji snežni pokrivač i u nižim predelima. U četvrtak hladno uz slab mraz ujutru i promenljivu oblačnost tokom dana. U petak i za vikend pretežno sunčano i znatno toplije uz povratak proleća.