METEOS: U PONEDELJAK SUNČANO I TOPLO

U ponedeljak sunčano i toplije u svim predelilma. Samo na severu Srbije razvoj prolazne oblačnosti. Vetar slab severni i severozapadni, u skretanju na istočni severoistočni. Pritisak oko ili malo iznad normale. Minimalna temperatura od 13°C do 21°C, a maksimalna od 28°C do 30°C. Uveče suvo i prijatno toplo. Temperatura u 22 sata od 22°C do 25°C.

U ponedeljak u Kruševcu sunčano i toplo. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko ili malo iznad normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 29°C. Uveče suvo i prijatno toplo.

U utorak sunčano i vrlo toplo u svim predelilma. Na severu Srbije razvoj prolazne oblačnosti. Vetar slab severoistočni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 20°C, a maksimalna od 29°C na severu do 34°C na jugu i jugozapadu Srbije. Uveče pretežno suvo i toplo. Na zapadu, jugozapadu i delom na severu Srbije sa mogućom slabom povremenom kišom. Temperatura u 22h od 23°C do 26°C. 

U sredu, četvrtak i petak toplo sa sunčanim periodima ali i pojavom promenljive oblačnosti tokom dana sa šansom za kišu ili lokalne pljuskove povremeno.