METEOS: U NEDELJU SUNČANO I PRIJATNO TOPLO VREME

U nedelju nakon hladnog jutra, tokom dana sunčano i još malo toplije nego u subotu. Vetar slab severozapadni, u Timočkoj Krajini umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 7°C, a maksimalna dnevna od 20°C do 23°C. Uveče vedro. Temperatura u 22h od 5°C do 12°C.

U nedelju u Kruševcu sunčano i prijatno toplo. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 22°C.

U ponedeljak u južnim i jugozapadnim predelima Srbije oblačnije vreme sa malom šansom za kratkotrajnu kišu ponegde, dok će na severu Srbije biti sunčano i toplo. Vetar slab južni, jugoistočni i istočni. Pritisak iznad normale i u blagom padu. Minimalna temperatura od 3°C do 9°C, a maksimalna dnevna od 18°C u Kosovskoj Mitrovici do 24°C ponegde na severu Srbije.

U utorak sunčano i toplo. U sredu toplo uz postepeno naoblačenje koje će krajem dana  usloviti ponegde kišu, a najpre na zapadu Srbije. Od četvrtka je moguća češća kiša uz malo svežije vreme u drugoj polovini iduće sedmice.