METEOS: U NEDELJU SUNČANO, ALI HLADNIJE OD PROSEKA

U nedelju ujutru slab i umeren mraz, a tokom dana pretežno sunčano i hladnije vreme od proseka za ovo doba godine. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -8°C na jugu do -1°C u Beogradu, a maksimalna dnevna od 7°C do 10°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h od 0°C do 3°C.

U nedelju ujutru u Kruševcu mraz. Tokom dana pretežno sunčano i hladnije od proseka za ovo doba godine. Vetar slab do umeren istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6°C, maksimalna do 9°C. Uveče suvo i hladno. 

U ponedeljak ujutru slab i umeren mraz, a tokom dana pretežno sunčano i hladnije vreme od proseka za ovo doba godine, ali ipak nekoliko stepeni toplije tokom dana nego u nedelju. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -8°C do -1°C, a maksimalna dnevna od 9°C do 13°C.

U utorak na jugu i jugoistoku Srbije oblačno sa mogućom slabom kišom i susnežicom, a u ostalim krajevima sunčano i toplije. Zatim sledi svakodnevni porast temperature i pretežno sunčano vreme do subote. Jutarnji mrazevi će oslabiti i prestati u drugoj polovini sedmice.