METEOS: U NEDELJU OBLAČNO SA SLABOM KIŠOM

U nedelju oblačno i hladno na severu, a na jugu Srbije malo toplije sa kišom povremeno. Popodne i uveče se očekuje susnežica i sneg u severnim i zapadnim krajevima. Vetar slab promenljivog pravca, ujutru južni, a popodne severni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -2°C na severu do 3°C na jugu, a maksimalna od 1°C na severu do 9°C na jugu Srbije.

U nedelju u Kruševac oblačno sa slabom kišom povremeno i toplije od proseka. Vetar slab južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna oko 6°C.

U ponedeljak oblačno sa susnežicom i snegom na zapadu i severu Srbije, a na istoku i jugu kiša. Vetar slab severozapadni, po Vojvodini umeren. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -1°C na severu do 3°C na jugu, a maksimalna od 1°C na severozapadu i zapadu do 8°C u Negotinu.

U utorak padavine prestaju na severu, a zadržavaju se u ostalim krajevima. Padaće pretežno susnežica i sneg. U sredu slab sneg na jugu Srbije koji prestaje, a u ostalim krajevima ujutru mraz, a tokom dana sunčani intervali na severu.