METEOS: U NEDELJU NEŠTO HLADNIJE U ODNOSU NA SUBOTU

U nedelju par stepeni niža temperatura u odnosu na subotu sa promenljivom oblačnošću i sunčanim intervalima. Samo je na jugozapadu i jugu Srbije moguća poneka kap kiše ujutru i pre podne, a zatim svugde suvo. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 4°C, a maksimalna od 8°C do 10°C, u Negotinu i Zaječaru oko 12°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od -1°C do 4°C. 

U nedelju u Kruševcu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 9°C. 

U ponedeljak ujutru slab mraz, a tokom dana toplije nego u nedelju sa sunčanim intervalima i prolaznim naoblačenjem na severu Srbije. Popodne je moguća kratkotrajna kiša po Vojvodini. Vetar slab do umeren južnih pravaca. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 2°C, a maksimalna od 11°C do 16°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od -1°C do 4°C.

U utorak još malo toplije vreme sa sunčanim periodima. U sredu naoblačenje sa kišom i zahlađenje, najpre na severu Srbije. U četvrtak suvo sa sunčanim periodima i malo hladnije.