METEOS: U ČETVRTAK UGLAVNOM OBLAČNO, MOGUĆA KIŠA

U četvrtak malo niže temperature uz novo naoblačenje sa povremenom kišom koje se širi od severa ka jugu tokom dana. Vetar slab zapadni i jugozapadni, na severu zemlje i u Negotinskoj krajni umeren zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 3°C, a maksimalna od 6°C do 9°C. Uveče moguća sporadična pojava kiše u centralnim i južnim krajevima uz temperaturu u 22 sata od 3°C do 5°C.

U četvrtak u Kruševcu tokom dana razvoj slabe do umerene oblačnosti sa sunčanim intervalima, ali i pojavom sporadične kiše. Vetar slab južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 8°C. 

U petak promenljiva oblačnost sa povremenom kišom ali i sunčanim intervalima tokom dana. Vetar slab zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 6°C do 8°C. Uveče sa kišom u centralnim i južnim predelima uz temperaturu u 22 sata od 3°C do 6°C.  

Za vikend i početkom naredne sedmice sve hladnije sa jutarnjim mrazevima od nedelje. U subotu i u noći ka nedelji se očekuje kiša ili povremena susnežica tokom dana i u noći ka nedelji, a u brdsko-planinskim predelima sneg. U nedelju prepodne susnežica i sneg na zapadu, jugozapadu  i delom u centralnim predelilma. U ponedeljak jutarnji mraz, a tokom dana pretežno suvo, hladno i promenljivo oblačno. U utorak moguć sneg u većini predela, osim na severu zemlje.