METEOS: U ČETVRTAK OBLAČNO, OD -1 DO 8°C

U četvrtak ujutru slab mraz u većini krajeva, što će se loše odraziti na voćke u cvatu, pa ih treba zaštititi ako je moguće. U toku dana toplije nego u sredu uz više sunčanih sati na severu i promenljivo oblačno vreme u zapadnim i južnim krajevima. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -5°C ponegde u Vojvodini do 1°C u Beogradu, a maksimalna od 6°C na jugu i jugoistoku Srbije do 12°C na severu.

 

U četvrtak u Kruševcu manji porast temperature i promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna 8°C.

 

U petak ujutru se očekuje slab mraz u većini krajeva. U toku dana sunčano uz dalji porast temperature, a samo na jugu Srbije promenljivo oblačno. U subotu i nedelju sunčani periodi uz malo oblaka na jugu Srbije i temperaturu od 14°C do 18°C. Početkom iduće sedmice će duvati jak jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju uz sunčano vreme. Od utorka se očekuje dalji porast temperature i sunčano vreme, pa bi sredinom iduće sedmice bilo oko 20°C tokom dana.