METEOS: U ČETVRTAK NAJVIŠA TEMPERATURA OKO 13°C

U četvrtak hladnije uz povremenu kišu, osim na severozapadu Srbije gde će biti suvo uz razvedravanje. Kiša prestaje u toku prepodneva i na zapadu i severu Srbije, a na istoku i jugu prestanak padavina sledi krajem dana. Na visokim planinama iznad 1700mnv padaće susnežica i sneg. Vetar umeren severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak malo iznad normale i u porastu. Minimalna temperatura od 10°C do 14°C, a maksimalna od 12°C u Dimitrovgradu do 19°C u Somboru. Uveče suvo.

U četvrtak u Kruševcu hladnije sa kišom. Padavine prestaju krajem dana. Vetar umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna oko 13°C, dakle bez većeg kolebanja.

U petak i za vikend sunčanije vreme uz porast temperature, ali uz vrlo hladno jutro u subotu i nedelju sa Tmin ponegde svega oko 5°C. Maksimalna temperatura za vikend oko 20°C u subotu i par stepeni iznad 20°C u nedelju. U ponedeljak dolazi do novo naoblačenja koje će usloviti kišu popodne i krajem dana, najpre na zapadu i severu Srbije.