METEOS: TOPLO, UZ UMERENO NAOBLAČENJE, VEČE SUVO

U subotu oblačno i svežije na zapadu i severu Srbije sa povremenom kišom, dok će na istoku i jugu biti suvo i toplo. Vetar pre podne umeren južni i jugoistočni, a na severu Vojvodine u skretanju na umeren severni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura od 6°C u Dimitrovgradu do 14°C u Beogradu i Vršcu, a maksimalna od 12°C na severu Vojvodine i u Loznici do 21°C u Leskovcu i Pirotu. Uveče će biti hladnije nego ujutru na severu Srbije i moguća je slaba kiša na zapadu i severu. Temperatura u 22h od 8°C do 12°C.

U subotu u Kruševcu toplo za ovo doba godine uz umereno naoblačenje. Vetar slab do umeren južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna do 19°C. Uveče suvo. 

U nedelju još malo hladnije i oblačno uz povremenu slabu kišu, osim na severu Vojvodine gde bi preovlađivalo suvo vreme. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 7°C do 10°C, a maksimalna od 11°C do 14°C, a u Negotinu do 16°C.

U ponedeljak sveže uz prolazno naoblačenje sa severozapada i ređu pojavu kratkotrajne slabe kiše, ali ipak uz duže periode suvog vremena. U utorak i sredu pretežno sunčano, jutro hladnije jutro, ali tokom dana toplije u odnosu na ponedeljak. U drugoj polovini sedmice suvo sa hladnim i maglovitim jutrima, a tokom dana malo toplije od proseka.