METEOS: JUTARNJI MRAZ I OBLAČNO U ČETVRTAK

U četvrtak ujutru mraz i preovlađujuće sunčano tokom dana uz porast dnevne temperature u odnosu na sredu. Nešto više oblaka biće samo ujutru na jugu Srbije, a popodne umerena oblačnost na severu Vojvodine. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -8°Cdo -1°C, a maksimalna od 4°C na jugu do 11°C na severozapadu Srbije.

U Kruševcu u četvrtak ujutru slab mraz i umerena oblačnost. U toku dana duži sunčani periodi sa malo oblaka. Vetar slab promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -6°C, a maksimalna do 8°C.

U petak još malo toplije, ali uz naoblačenje na severu Srbije gde je moguća slaba kiša. U ostalim krajevima suvo. U subotu prolazna kiša u većini krajeva uz razvedravanje popdne na severu. U nedelju toplije sa sunčanim periodima, a popodne na severu Srbije novo naoblačenje sa kišom. U ponedeljak zahlađenje sa kišom u svim krajevima, a na planinama sa snegom. U utorak i sredinom iduće sedmice hladnije od proseka sa povremenom kišom, a na planinama iznad 800 mnv sa snegom.