METEOS: PROMENLJIVO OBLAČNO SA POVREMENOM KIŠOM

U sredu promenljivo oblačno i malo svežije vreme nego u utorak uz jači razvoj oblaka i pljuskove sa grmljavinom, a moguće su i lokalne nepogode sa gradom. Vetar ujutru slab do umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu pojačan, a popodne vetar slabiji zapadni i jugozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 12°C do 20°C, a maksimalna od 24°C u Loznici i Valjevu do 28°C u južnoj Srbiji. Uveče povremena kiša i pljuskovi. Temperatura u 22 sata od 16°C do 20°C. 

U sredu u Kruševcu promenljivo oblačno sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar ujutru severoistočni i istočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna 27°C. Uveče je moguća kiša. Temperatura u 22 sata oko 20°C. 

U četvrtak promenljivo oblačno sa čestom i lokalno obilnom kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Popodne i krajem dana ponegde može pasti i preko 50 lit/m2 kiše za sat-dva uz moguće lokalne bujice. Vetar pre podne slab do umeren južni i jugoistočni, a popodne promenljivog pravca, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 14°C do 18°C, a maksimalna od 24°C do 28°C. Uveče kiša i pljuskovi. Temperatura u 22h od 15°C do 20°C.

U petak svežije i pretežno oblačno sa čestom i lokalno obilnom kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Ponegde može pasti i preko 50 lit/m2 kiše za sat-dva uz moguće lokalne bujice. U subotu takođe postoji šansa za kišu i pljuskove, a dnevna temperatura u petak i subotu od 20°C do 25°C. Od nedelje se očekuje sve više sunčanih sati i postepeno toplije vreme.