METEOS: OBLAČNO I SUVO, TEMPERATURA OD -3 DO +4°C

U nedelju ujutru mraz, a tokom dana pretežno suvo i malo toplije nego u subotu sa dužim sunčanim periodima na severozapadu i zapadu Srbije, a nešto oblačnije u centralnim i južnim predelima. Vetar slab zapadnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -6°C do 0°C, a maksimalna od 2°C na jugu i jugoistoku Srbije do 8°C u Negotinu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 0°C do 4°C.

U nedelju u Kruševcu suvo i oblačno. Vetar slab zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna do 4°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata iznad 0°C.

U ponedeljak naoblačenje sa severa donosi malo kiše uz pad temperature popodne i uveče kada je moguća susnežica. Veća šansa za padavine je u centralnim i južnim predelima, a manja po Vojvodini. Količina padavina biće mala. Vetar umeren severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C na jugu do 2°C na severu, a maksimalna od 4°C do 7°C, popodne u padu. Uveče povremena kiša i susnežica, a u noći ka utorku sneg u zapadnim, centralnim i južnim predelima Srbije.

U utorak hladnije sa snegom u centralnim i južnim predelima, a na severu suvo. U sredu ujutru mraz i prohladno tokom dana uz sunčane intervale. U drugoj polovini iduće sedmice je najverovatnije postepeno otopljenje po današnjoj prognozi.