METEOS: JUTRO VRLO HLADNO, DNEVNA TEMPERATURA 14°C

U ponedeljak jutro vrlo hladno i ponegde slab mraz. U toku dana duži sunčani periodi uz slab dnevni razvoj oblaka i malo toplije nego u nedelju. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 5°C, a maksimalna dnevna od 12°C na jugu Srbije do 16°C na severu. Uveče vedro. Temperatura u 22h od 3°C do 8°C.

U ponedeljak u Kruševcu jutro vrlo hladno. U toku dana sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka i malo toplije nego u nedelju. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna dnevna oko 14°C.

U utorak jutro ponovo vrlo hladno i ponegde sa slabim mrazem. Tokom dana sunčano i toplije nego u ponedeljak. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do 6°C, a maksimalna dnevna od 16°C na jugu Srbije do 19°C na severozapadu. 

U sredu sunčano i još toplije. Trend otopljenja se nastavlja, pa će u četvrtak i petak maksimalne temperature biti oko 25°C u većini predela.