GRADONAČELNICA I NAČELNIK POLICIJE SE ZAHVALILI VATROGASCIMA

„Nimalo lep i prijatan događaj danas u Kruševcu, ali Vi ste Vašim delovanjem i radom i pre svega brzom intervencijom pokazali kako treba da rade državni organi kada se ovako nešto desi u gradu“, rekao je Ivan Milenković, Načelnik Policijske uprave Kruševac. Milenković se u ime ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, i svoje lično ime, zahvalio svima koji su učestvovali u gašenju požara danas u Kruševcu, kao i na njihovom nesebičnom i požrtvovanom angažovanju.

„Najbitnije je da danas kao posledicu požara nemamo ni jedno povređeno lice, nemamo ni jednu žrtvu požara“, naglasio je Milenković.

Svima koji su učestvovali u gašenju požara zahvalila se i Gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović.

Podsećamo, u požaru koji je jutros izbio na zgradi bivšeg „Beteksa“ izgoreo je ceo kineski tržni centar „You mart“, koji je bio na drugom i trećem spratu objekta, a vatrogasci su uspeli da spreče širenje požara.

U intervenciji je učestvovalo devet vozila sa 33 vatrogasca-spasioca iz Kruševca, Trstenika i Ćićevca, kao i industrijske vatrogasne jedinice iz „Trajal korporacije“, preduzeća „Cooper tires“ i „Rubina“.