GRAD POD SNEGOM, SVE SLUŽBE NA TERENU /video

Svi putevi u Rasinskom okrugu su prohodni. Odeljenje za inspekcijske poslove, na osnovu dostavljenih izveštaja od strane zimske službe za održavanje, obaveštava da se putevi prvog i drugog reda čiste po planu i programu zimskog održavanja Кruševac-puta.

 

Na putu ima snega do 5 cm. Putevi su vlažni i klizavi pa se vozačima savetuje opezna vožnja. Za sve vozače obavezna je upotreba zimske opreme i lanaca. Iz ED Кruševac ističu da nema problema u snabdevanju električnom energijom.

 

Vodosnabdevanje korisnika je stabilno, sve aktivnosti teku po planu. Stanje na vodozahvatu jezera Ćelije i fabrike vode u Majdevu takođe je stabilano. Visina vode na rekama Zapadna i Južna Morava, na mernim stanicama u Jasici i Mojsinju, je ispod upozoravajućeg nivoa.

 

Jugoprevoz Кruševac AD saobraća po redu vožnje. Skraćene linije su Кruševac-Bovan do Pasjaka, Mali Šiljegovac do Novog Sela, Mala Vrbnica do Žabara. Teško prohodan put Makršane do ulaza. Autobus ne ide za Pasjak nego se okreće u Parunovcu. Skraćena linija Cerova do škole. Skraćena linija do Žabara.