FILM „TOMA“ U BIOSKOPU „KRUŠEVAC“ DO 10. OKTOBRA

Nakon svečane premijere u Beogradu, film “Toma” prikazuje se i u Kruševcu od sredine septembra. Za samo desetak dana film je pogledao veliki broj gledalaca.

Biografsko ostvarenje sa Milanom Marićem u glavnoj ulozi , kako mnogi kažu, obara sve rekorde. Film “Toma“ je izazvao veliku popularnost, ali i emocije kod publike. U bioskopu “Kruševac” projekcije filma “Toma” su u 15, 18 i 21 sat, a film će biti na repertoaru do 10. oktobra, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Rediteljsko ostvarenje Dragana Bjelogrlića, koje kao koproducenti zajednički potpisuju Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić, prati lične uspone i padove jednog od najvećih pevača, boema i umetnika u nekadašnjoj Jugoslaviji, čiji su buran život raskošno dočarali glumci Tamara Dragičević, Petar Benčina, Paulina Manov, Andrija Kuzmanović, Sanja Marković, Milena Radulović, Milan Kolak, baš kao i Mirjana Karanović i Slobodan Boda Ninković.

Kako je kruševačka publika i navikla, nakon premijere u Beogradu, uskoro će se u bioskopu i u nasem gradu premijerno prikazati najnoviji film “Južni vetar”.