BRATISLAV GAŠIĆ SE SASTAO SA HUMANITARKOM DANICOM DIMITRIJEVIĆ

Da su Kruševljani humani dokazuje se i ovih dana, kada su, nakon što je prethodnog vikenda Danici Dimitrijevic izgoreo stan u Rasadniku, u kome je živela kao podstanar sa troje dece, pritekla u pomoć udruženja, organizacije i pojedinci. A da je odgovornost prema svim građanima jedan od prioriteta gradske vlasti, potvrđuje činjenica da su, nakon nemilog događaja, preduzeti konkreretni koraci da se reši problem ove porodice. Naime predstavnici mesnog odbora Rasadnik, Danica i njena deca sastali su se sa Bratislavom Gašićem. Rešeno je piitanje životnog prostora, a troškovi stanovanja u narednih godinu dana biće plaćeni,

Majka troje dece Danica Dimitrijević Petrović poznata je kao veoma humana žena koja je godinama unazad prikupljala pomoć sugrađanima kojima je to bilo neophodno, putem facebook grupe „Mi pomažemo, priključite se i vi“. Inace nema stalno zaposlenje, radila je razlicite privremene poslove kako bi svojoj deci obezbedila sve sto im je potrebno, Na današnjem sastanku sa Bratislavom Gasicem dogovoreno je i da se Danici pomogne da dobije posao.

Podsećamo, Sokolsko društvo Kruševac poziva sve ljude dobre volje da u četvrtak, 1. februara u 20 časova dođu u Play caffe, na humanitarnu žurku za pomoć Kruševljanki Danici Dimitrijević Petrović, čiji je stan, u kom je živelo i njeno troje maloletne dece, izgoreo prethodnog vikenda. Na sreću, niko nije povređen. Svi koji žele i mogu da pomognu, osim dolaskom u Play caffe, novac mogu uplatiti i na žiro-račun 150-7701002678431-38 Danica Dimitrijević – Direktna banka.