PREDSEDNICA SKUPŠTINE DRAGANA BARIŠIĆ NAJAVILA NOVE SEDNICE LOKALNOG PARLAMENTA

Skupština grada Kruševca konstituisana je 31. januara na kojoj su izabrani najviši organi vlasti gradonačelnik, zamenik gradonačelnika, predsednik Skupštine, zamenik predsednika skupštine, sekretar I gradsko veće.

Dragana Barišić specijalista psihijatrije, izabrana je za predsednicu lokalnog parlamenta a prilikom preuzimanja predsedavanja Skupštinom, zahvalila se Srpskoj naprednoj stranci što ju je predložila za tu poziciju i građanima na poverenju, naglasivši da će ovu  dužnost obavljati savesno, časno, pošteno, u skladu sa zakonom i važećim poslovnikom, u interesu svih građana Kruševca. Neće biti razlike u odnosu na političku pripadnost.

Dragana Barišić ima bogato političko iskustvo, pored ostalih dužnosti, u tri mandata je bila poslanica SNS u republičkom parlamentu. U razgovoru za našu televizuju ističe koliko će joj iskustvo pomoći na novoj funkciji, kakvu saradnju očekuje sa odborničkim grupama I koji su planovi za naredni period.

Razgovor emitujemo u celosti na TV Jefimija danas od 18.15h. Televiziju Jefimija možete pratiti na kanalu 559 (MTS Iris i Supernova) i 411 (SBB).