8. MEĐUNARODNI BIZNIS SAMIT, BIST 2019 /video

Osmi Međunarodni biznis samit – BIST 2019, održan je u Vrnjačkoj Banji, od petka 21. do nedelje 23. juna. Bist je svečano otvoren u petak u 19.00 sati u hotelu Fontana, u kongresnoj sali hotela. Biznis samit je svečano otvorio Boban Đurović, predsednik Opštine Vrnjačka Banja, koji je bio i domaćin ovog privrednog i naučnog skupa.

 

U okviru prve večeri BIST-a 2019, organizovana je svečana dodela Grand Prix Biznis samita 2019, ovogodišnjim laureatima. Tom prilikom, na podijumu se našao i direktor Agencije za regionalni razvoj Rasnskog okruga Aleksandar Šaronjić.

 

Drugog dana 8. Međunarodnog biznis samita – BIST 2019, održana je panel diskusija na temu „Država i mali biznis“, na kojoj je moderator bio direktor Agencije za regionalni razvoj Rasnskog okruga Aleksandar Šaronjić, a jedan od učesnika panela, pored direktora Razvojnih agencija Subotice i Kraljeva, bio je i Nenad Krstić, predsednik Udruženja građana „Evrokontakt“ iz Kruševca, koji je o ovoj temi govorio iz ugla predstavnika civilnog sektora.