URUČENI POKLONI ZA DECU DOMA „JEFIMIJA“ /video

U susret Novoj godini, najviši predstavnici lokalne samouprave u Kruševcu i direktor bezbednosno-informativne agencije Bratislav Gašić, posetili su Dom za decu “Jefimija” i mališanima koji su bez roditeljskog staranja poklonima ulepšali predstojeće praznike.

 

U Domu za decu “Jefimija” trenutno je zbrinuto 21 dete bez roditeljskog staranja, dok je u internatu ove ustanove smešteno 58 srednjoškolaca. Bratislav Gašić, bivši Gradonačelnik Kruševca, rado je viđen gost u Domu “Jefimija”, na veliku radost dece i zaposlenih u ovoj ustanovi, koji su, u znak zahvalnosti sadašnjem direktoru BIA-a pripremili album sa zajedničkim fotografijama sa dosadašnjih poseta gospodina Gašića ovoj ustanovi, ali i čestitku svih iz Doma.

 

Direktorka Doma „Jefimija“ je istakla da je ponosna na izuzetno dobre rezultate ustanove na čijem je čelu tokom cele 2018. godine po pitanju investicija i sređivanja doma, ali i po pitanju obrazovanja ali i vaspitanja štićenika, za šta su najbolji pokazatelj rezultati dece iz Doma ostvareni na takmičenjima i republičkog ranga.